2016 Levende Duinen

Levende Duinen is een luisterwandeling vanuit PeerGrouP gemaakt in coproductie met Staatsbosbeheer en Rijkswaterstaat. Levende Duinen ging op 12 juni 2016 in première op Oerol. In 2017 was de voorstelling (reprise) opnieuw te zien op Oerol.

Levende Duinen is via deze link terug te beluisteren op je desktop of smartphone.

In Levende Duinen verdwijnen verhalen onder het zand en wordt verborgen natuur en cultuur weer zichtbaar. De luisterwandeling is een unieke beleving waarin kennis van kustbeheer op poëtische wijze wordt verweven met persoonlijke ervaringen en inzichten van de eilandbewoners van Terschelling.

Samenwerking
PeerGrouP, Staatsbosbeheer Terschelling, Rijkswaterstaat en Oerol zijn tijdens Oerol 2015 een 2,5 jaar durende samenwerking gestart met als thema ‘Levende Duinen’. Het thema wordt vanuit verschillende invalshoeken onderzocht en de resultaten worden in de vorm van voorstellingen getoond tijdens Oerol 2016 en Oerol 2017.

Marin de Boer (scenograaf en theatermaker), Dennis van Tilburg(componist), Marleen van der Werf(filmmaker en bioloog) en Teackele Soepboer (techniek), Remi Hougee (boswachter Staatsbosbeheer Terschelling),

%d bloggers liken dit: